tirsdag 5. august 2008

svadasvada. skryt!

Først og fremst - jeg vet det er lenge siden jeg har blogget nå. Det har jo vært sommerferie, og den har gått med til mye mer morsomme og sosiale ting enn det å sitte på min personlige avhengighetsskapende maskin. Nå derimot, som været ikke lenger er på min side, er det heelt lovlig å sove til halv fem om ettermiddagen, spise middag til frokost, sitte og nerde på fjesboka, for så å ta litt nattmat innen søvnen igjen innhenter meg. Eller, det var vel bare sånn dagen min var i går - noe som, som sagt, er helt lovlig - jeg kom nemlig hjem fra Vinjerock på søndag!
Og vinje, det er det jeg hadde tenkt å fortelle om.

Maria, Ane og jeg kom fram til Tyin etter en lang og strabasiøs ferd fra Trysils skoger, som inkluderte både svømming i livsfarlige stryk like utenfor Dokka og en gps som ville at vi skulle kjøre rett utenfor et par fjellvegger. Heldigvis stoler vi ikke blindt på teknologien, så vi kom oss helskinnet fram.
Etter oppsetting av telt, som begge to var dekket av en gedigen presenning, var det jobbtid. For noen av oss hvertfall, Ane hadde kvelden for seg selv.. i tillegg til ølen, selvfølgelig.

Dagen etter, som jeg egentlig tenkte å fortelle om helt fra begynnelsen, men jeg er så flin ktil å snakke meg bort at det fikk jeg ikke tid til før nå, var KAIZERSDAG! En to-timers konsert med favorittbandet var utrolig, vi stod fremst, og resultatet av det var en hes stemme, blåmerker både her og der, og mye smalere skuldre. Etter selve konserten, skulle vi på nach i Pirate Camp, noe som var totalt dødt. Derfor bestemte vi oss for å "tilfeldigvis" gå forbi backstageområdet, hvor vi smiska litt med vakten. Og vips! så stod Øivind og Helge Kaizers en halvmeter unna oss! I hele 40 minutter stod vi der og snakka svada med to av Norges kuleste menn, om alt fra støvler til skjegg og musikk. Resten av kvelden svevde vi altså på skyene, helt til neste dag. Da begynte det å regne, så vi beveget oss sakte, men sikkert, ned på jorden igjen. Så nå står vi her med begge beina plantet på jorden, med ei våt helg på Eidsbugarden friskt i minnet. Ja, vi elsker!

0 spyttkjertler: