fredag 12. februar 2010

..glemte jo å fortelle om konserten i går!
AAAH! Den var RÅ! Først varma Grand Island opp, som forsåvidt var skitbra, før KAIZERS kom på! Fjerde konserten min, og det blir bare bedre og bedre. Stemninga var på topp, og de spilte så mange kule sanger så jeg trodde jeg skulle krepere. Litt fordi jeg var glad, men også litt fordi det var stekende hett der, og folk pressa som bare rakkern. Gjorde ingenting likevel, konserten var .. noe i nærheten av ultimat. Vet ikke hva mer jeg skal si. Vel verdt et halvt års ventetid!!

Dro med Ane og Mone etter skola, og vi kom til Oslo mellom sju og halv åtte. Stelte oss i kø utafor Sentrum Scene, og holdt på å fryse tærne av oss. Kom derfor på en genial idé; "la oss kute inn på Deli og kjøpe kakao!" Som sagt, så gjort. Dessverre kom vi på det litt for sent, og køa begynte å bevege seg. Vi rakk så vidt å smake på den før vi måtte sette den igjen utenfor inngangen. Herlige, bortkasta penger. Men, igjen, var så absolutt verdt det.
Alle som drar på konserter på denne turnéen her, får et gratiseksemplar av Kaizers neste cd. Mega! Fantes ikke et eneste negativt aspekt ved konserten (sett bort fra hårsprayen til jenta foran meg).
Var forresten også en gjesteartist; Morten Abel. Hadde aaaldri tenkt meg det, så det var kult!

Ja, da kom det endelig noe annet enn klageinnlegg over særemnet - men nå er det jo nevnt her også.. Gir meg jeg. GUTE NACHT (selv om ingen leser)


:)2 spyttkjertler:

Otto M. Hegge sa...

Hadde så villt lyst til å være på den konserten, satt desverre på flyet heim fra Australia :( Menmen Fint at du hadde det bra på konserten da.. Misunnelig....

hanna sofie sa...

Har du hatt det bra i Australia da? Kan ikke si jeg ikke er misunnelig på dere, heller!